Disclaimer

Dit is de site van Ansje Scheper Fotografie.

Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van Ansje Scheper Fotografie niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bas en Ben Deterink maar, ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de internetsite besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Ansje Scheper Fotografie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Ook kan Ansje Scheper Fotografie geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie.Ansje Scheper Fotografie garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Ansje Scheper Fotografie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
Home

Algemeen

Contact

Portret

Kinderen

Huwelijk

Zakelijk

Schoolfoto's

Newborn

Disclaimer

Ansje Scheper Fotografie
Thijplein 4
7596 KM Rossum
Telefoon: 0541 625859
Mobiel: 06 51143272
E-mailadres: info@ansjescheperfotografie.nl